Retourneren

Artikelen kunnen in overleg retour gezonden worden binnen 14 dagen na ontvangst. Graag hierover van den Broek Meubelen inlichten binnen 48 uur na ontvangst van de zending. Na verloop van deze periode kan de koop niet meer worden ontbonden. U dient een retourformulier volledig in te vullen en mee te sturen. Alleen artikelen die in oorspronkelijke staat, ongebruikt en ongewassen, in onbeschadigde verpakking en met het volledig ingevulde retourformulier worden door ons in behandeling genomen. Het verzendrisico van het terugsturen is voor rekening van de koper.

Van den Broek Meubelen behoudt zich het recht retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt, wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd of wanneer de goederen niet in originele verpakking retour zijn verzonden.

Artikelen die op bestelling (lees: op maat gemaakt zijn conform uw wensen) zijn ingekocht kunnen niet retour genomen worden. Onvoldoende gefrankeerde zendingen worden niet aangenomen of gecrediteerd. Kosten voor retourzending komen voor rekening van de klant. In geval van een fout van de kant van Van den Broek Meubelen zal Van den Broek Meubelen de kosten dragen voor retourzending.

Van den Broek Meubelen zal de aankoopwaarde binnen 14 dagen na ontvangst van de retourverzending terugstorten op het door u op het retourformulier aangegeven rekeningnummer.

Klachtenafhandeling

Van den Broek Meubelen streeft naar tevreden klanten. Mocht er onverhoopt een klacht optreden binnen een termijn van 1 maand dan wordt van den Broek Meubelen daar graag van op de hoogte gebracht. Er kan dan met de klant naar een oplossing gezocht worden.