Interieur Advies

Van den Broek Interieur is een familiezaak die al ruim 140 jaar bestaat. U kunt erop vertrouwen dat wij al vele woningen van binnen bekeken hebben en een totaalinrichting hebben gerealiseerd. Naast deze ervaring zijn er gediplomeerde specialisten aan het werk bij Van den Broek klassieke meubelen in Heemstede, die voortdurend nieuwe studies volgen om u het beste interieuradvies te kunnen geven. Wij komen desgewenst bij u thuis om u optimaal van deskundig interieuradvies te voorzien.

Wat heeft u nodig?
De basis van een goed advies is een luisterend oor. Wat wilt u als klant met uw inrichting? Welke uitstraling wilt u dat uw interieur heeft. Hoe kunnen we dat bereiken, wat heeft u daarvoor nodig? Wij kunnen in samenspraak in kaart brengen wat u nodig heeft. Dit kan een compleet nieuwe inrichting zijn, of een nieuwe meubels in uw bestaande ruimte. Van vloerbedekking, meubilair, gordijnen tot zonwering, u kunt het bij ons vinden. Zo kunnen we u een totaal concept aanbieden in zo wel modern als klassiek . U hoeft zich nergens druk om te maken. Wij maken een tekening op schaal naar aanleiding van een uitgebreid gesprek en een voorselectie van meubelen die u aanspreken.

Kleurenplan / Verlichtingsplan

Wij kunnen ook een kleurenplan en een verlichtingsplan voor u maken. Bij deze adviezen houden wij rekening met uw wensen, smaak en voorkeuren. Zodat aan het eind van het traject u er een goed gevoel bij heeft, op het moment dat u kijkt naar het eindresultaat!

Als u er tegen opziet om een traject als dit in te gaan dan kunnen wij het voor u heel makkelijk maken. Op het moment dat er bijvoorbeeld een appartement in Haarlem geheel door ons wordt ingericht, dan kunt u die dag lekker een dag uit gaan. Wij zorgen er voor dat uw kamers uit- en ingeruimd worden, dat alles hangt en staat op de plek zoals we dat met u in het interieuradvies hebben afgesproken. Dit gaat altijd met oog voor detail. Zo worden er automatisch onder de meubels de juiste glijders geplaatst en eventuele snoeren zoveel mogelijk weg gewerkt. Dit zijn allemaal vanzelfsprekende acties, aangezien service hoog in ons vaandel staat.

Indien u wat meer informatie wenst over interieuradvies klik dan op meer informatie/contact.