Interieur Advies

Van den Broek Interieur, een ongeëvenaarde dynastie met een erfgoed van maar liefst 144 jaar! In die tijd hebben we talloze woningen van binnen en buiten beschouwd, en met ongekende passie totaalinrichtingen gerealiseerd. Bij Van den Broek Interieur in Heemstede zijn niet zomaar mensen aan het werk; het zijn gediplomeerde specialisten die voortdurend nieuwe studies volgen om u te voorzien van het allerbeste interieuradvies. Vertrouw op onze expertise, geworteld in traditie en gedreven door innovatie.

Onze specialisten gaan niet enkel voor de basics; ze gaan voor de buitengewone. We komen desgewenst bij u thuis, niet slechts om te adviseren, maar om uw ruimte te transformeren met een ongeëvenaarde deskundigheid. Bij ons draait alles om meer dan kijken; het gaat om zien, begrijpen en creëren.

Stel uzelf de vraag: wat heeft u nodig? Bij Van den Broek begint een goed advies met een luisterend oor. Wat beoogt u met uw inrichting? Welke sfeer wilt u dat uw interieur uitademt? En, belangrijker nog, hoe kunnen wij dat verwezenlijken? Of u nu verlangt naar een complete herinrichting of slechts enkele nieuwe meubelstukken in uw bestaande ruimte, wij zijn de bron van alles wat u zoekt – van vloerbedekking, meubilair, gordijnen tot zonwering.

Laat u gerust omringen door onze totaalervaring, zowel in modern als klassiek design. Maak u geen zorgen; wij regelen alles voor u. Na een grondig gesprek en een voorselectie van meubelen die uw hart sneller doen kloppen, stellen wij een op schaal gemaakte tekening op. Het resultaat? Een weergaloos concept dat de essentie van uw wensen vastlegt. Van den Broek Interieur – waar traditie en vooruitstrevendheid samenkomen voor een ongeëvenaarde interieurervaring!

Kleurenplan / Verlichtingsplan

Bij Van den Broek Interieur gaan we verder dan alleen meubels selecteren. Wij bieden ook de mogelijkheid om een gedetailleerd kleurenplan en verlichtingsplan voor u op te stellen. Onze adviezen worden nauwgezet afgestemd op uw wensen, smaak en voorkeuren, zodat u aan het einde van het traject volledig tevreden bent met het eindresultaat.

Als het idee van een dergelijk traject u overweldigend lijkt, kunnen wij het uiterst gemakkelijk voor u maken. Stel u bijvoorbeeld voor dat we een volledig appartement in Haarlem voor u inrichten; op die dag kunt u zorgeloos genieten van een dagje uit. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor het in- en uitruimen van uw kamers, zorgen ervoor dat alles op zijn plaats hangt en staat volgens de afspraken die we tijdens het interieuradvies hebben gemaakt. Dit gebeurt altijd met oog voor detail, waarbij de juiste glijders automatisch onder de meubels worden geplaatst en eventuele snoeren zo veel mogelijk worden weggewerkt. Dit zijn voor ons vanzelfsprekende acties, omdat service hoog in ons vaandel staat.

.

Mocht u meer informatie wensen over ons interieuradvies, klik dan op meer informatie/contact.Wij staan klaar om uw interieurwensen werkelijkheid te laten worden.