Hotelinrichting

Naast het realiseren van prachtige interieurs bij particulieren thuis ontwikkelen wij ook complete interieurconcepten voor bijvoorbeeld kantoren, hotelinrichting en winkels. Dezelfde persoonlijke aandacht en advies combineren we met onze jarenlange ervaring in nationale én internationale projecten. Of het nu gaat om een compleet nieuwe hotelinrichting uitdenken of het leveren van het meubilair in een bestaande hotelinrichting Van den Broek denkt én doet graag met u mee.

Team van professionals

Ons team van binnenhuisarchitecten werkt nauw samen met adviseurs, waar nodig, ondersteunt door een business developer. Naast deze ontwikkelaars beschikt Van den Broek ook over een team van uitvoerders die bij u op locatie ook daadwerkelijk het project realiseren.

Hotelinrichting Heemstede Haarlem
Hotelinrichting Heemstede Haarlem

Van idee naar realisatie

In de afgelopen jaren hebben wij voor verschillende grote nationale en internationale partijen gewerkt aan mooie en succesvolle projecten. Soms worden wij al in de idee fase gevraagd om aan te schuiven en mee te denken in een concept, soms ook werken wij samen met andere interieurarchitecten en leveren wij bijvoorbeeld de vloeren, gordijnen en meubels. Dus in welke fase uw project ook zit, nog in de conceptfase of er ligt al een kant en klaar plan en u zoekt een geschikte partner voor de realisatie. Van den Broek denkt én doet graag met u mee. Van den Broek creëert een persoonlijke Hotelinrichting.

Voor meer informatie over de Hotelinrichting in Heemstede, Haarlem, Noord-Holland klik dan op contact.