JORI Glove Pure

JORI Glove Pure

Ontdek de Glove Pure: Verfijnde Interpretatie van een Klassieker

Ontdek de Glove Pure: een moderne twist op de klassieke Glove sofa. Met zijn strakke frame en unieke armleggermechaniek biedt deze sofa comfort op maat. Beschikbaar in verschillende breedtes vanaf 140 cm, past hij perfect in elke ruimte.

Ontdek de Glove Pure: een verfijnde interpretatie van de klassieke Glove sofa. Het strakke frame en potenwerk tillen deze sofa naar een jeugdige verschijning, terwijl het unieke armleggermechaniek zorgt voor comfort op maat. Beschikbaar in verschillende breedtes vanaf 140 cm, past de Glove Pure in elk interieur.

De stijlvolle sofa Glove, ontworpen door Christophe Giraud voor JORI, krijgt met de Glove Pure een nieuwe outfit. Het strakker ontworpen potengestel, het fijnere front en de bekleding in nieuwe texturen geven deze klassieker een moderne uitstraling.

Bij JORI geloven we in het heruitvinden van klassiekers, waarbij subtiele aanpassingen een nieuw leven geven aan tijdloze ontwerpen. De Glove Pure behoudt het DNA van het originele design, maar voegt toch een frisse impuls toe met zijn moderne details.

Ontdek de Glove Pure vandaag nog en geef uw interieur een eigentijdse uitstraling met deze tijdloze klassieker.

 

Categorieën: , , Tags: , , ,

Beschrijving

JORI Glove Pure

Ontdek de Glove Pure: een verfijnde interpretatie van de klassieke Glove sofa die comfort en stijl combineert. De Glove Pure is de nieuwste versie van de iconische Glove sofa, ontworpen door Christophe Giraud voor JORI. Deze moderne herinterpretatie omarmt traditie en innovatie. Het strakke frame en unieke armleggermechaniek bieden eigentijdse uitstraling en comfort op maat.

De Glove Pure is verkrijgbaar in breedtes vanaf 140 cm, waardoor hij perfect past in elke ruimte. Het slanke frame en strakke potenwerk geven de sofa een moderne uitstraling. Het innovatieve armleggermechaniek zorgt voor gepersonaliseerd comfort. Deze combinatie van vorm en functie maakt de Glove Pure geschikt voor zowel moderne als klassieke interieurs.

Wat de Glove Pure echt bijzonder maakt, is het subtiel verfijnde ontwerp. Het strakker vormgegeven potengestel, het verfijnde front en de nieuwe texturen in de bekleding dragen bij aan een stijlvolle, moderne uitstraling. Dit zorgt voor zowel esthetische als functionele verbeteringen die comfort en duurzaamheid verhogen.

Bij JORI geloven we in het heruitvinden van klassiekers. De Glove Pure is hiervan een perfect voorbeeld. Subtiele aanpassingen aan een tijdloos ontwerp voegen een nieuwe dimensie toe. Terwijl het originele ontwerp behouden blijft, brengt de Glove Pure frisse energie in je interieur. Dit maakt de sofa een ideale keuze voor iedereen die traditie en innovatie waardeert.

Ontdek de Glove Pure vandaag nog. Verfris je interieur met deze tijdloze klassieker die comfort, stijl en functionaliteit biedt. Of je nu een statement piece zoekt voor je woonkamer of een comfortabele plek om te ontspannen, de Glove Pure past perfect. Laat je verleiden door de verfijning en het vakmanschap van de Glove Pure en maak je interieur compleet met deze prachtige sofa.

Klik hier voor maten en prijzen

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “JORI Glove Pure” te beoordelen

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Go to Top