Karpetten

Van den Broek meubelen heeft een karpettencollectie die u de mogelijkheid geeft om een karpet helemaal op maat te laten produceren. In een kleur die nauw aansluit bij de kleuren van uw meubelen, of juist in een smaakvol contrast. Materialen en kleuren kunnen gecombineerd worden om zo tot een uniek design te komen.

Een karpet geeft extra comfort en draagt bij aan een prettige leefomgeving. Het is vaak de finishing touch in uw interieur.

Vloerkleden-naar-wens
karpet-op-maat
Vloerkleed-rond heemstede

Hand vervaardigd

Onze tapijten worden met de hand gemaakt van de beste kwaliteit merinowol en linnen. Ze hebben een zeer hoogwaardige, dichte pool wat het een luxe uitstraling geeft. De collectie tapijten is verkrijgbaar in een groot aantal designs en kleuren, die perfect zijn afgestemd op onze stoffencollectie.

U kunt uw karpet zelf ontwerpen. Met een geavanceerd computerprogramma kan er vanuit de luie stoel kleuren, concepten en zelfs materialen worden gecombineerd om zo een karpet naar keuze samen te stellen. Het op de computer vervaardigde karpet kan op eenvoudige wijze worden versleept in een interieur foto, waardoor direct zichtbaar is of het karpet past. U kunt kiezen uit verschillende materialen zoals wol, linnen, zijden of synthetische materialen. Zo maakt u uw karpet naar uw eigen wensen. Natuurlijk staan wij u hier in bij met advies. Alles is in principe mogelijk.

Al onze tapijten beschikken over de certificeringen ‘Vrij van kinderarbeid’ en ‘Green Label Plus’, waarmee ze voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen en milieu.

Voor meer informatie over tapijten, kleden of karpetten klik op meer informatie/contact.