Vloerkleden

Bij Van den Broek Meubelen hebben we een uitgebreide collectie karpetten die u de mogelijkheid biedt om een karpet volledig op maat te laten produceren. Of u nu een kleur zoekt die perfect aansluit bij uw meubelen of juist een smaakvol contrast wilt creëren, wij kunnen materialen en kleuren combineren om een uniek design te realiseren.

Een karpet voegt niet alleen extra comfort toe, maar draagt ook bij aan een aangename leefomgeving. Het is vaak de finishing touch in uw interieur.

Handgemaakt

Onze tapijten worden met de hand gemaakt van hoogwaardige materialen zoals merinowol en linnen. Ze hebben een dichte pool van uitstekende kwaliteit, wat zorgt voor een luxueuze uitstraling. Onze collectie tapijten is verkrijgbaar in diverse designs en kleuren, die perfect zijn afgestemd op onze stoffencollectie.

Vloerkleden-naar-wens
karpet-op-maat
Vloerkleed-rond heemstede

U kunt uw karpet zelf ontwerpen. Met behulp van geavanceerde computertechnologie kunt u vanuit uw luie stoel kleuren, concepten en zelfs materialen combineren om zo uw gewenste karpet samen te stellen. Het op de computer ontworpen karpet kan eenvoudig worden geplaatst in een interieurfoto, zodat u direct kunt zien of het karpet goed past. U kunt kiezen uit verschillende materialen zoals wol, linnen, zijde of synthetische materialen. Op deze manier kunt u uw karpet helemaal naar uw eigen wensen samenstellen. Natuurlijk staan wij klaar om u hierbij te adviseren. Bijna alles is mogelijk.

Al onze tapijten zijn gecertificeerd als ‘Vrij van kinderarbeid’ en hebben het ‘Green Label Plus’-keurmerk, waarmee ze voldoen aan de hoogste normen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen en milieuvriendelijkheid.

Voor meer informatie over tapijten, kleden of karpetten kunt u op “Meer informatie/Contact” klikken.