Traplopers

De traploper is weer helemaal terug van weggeweest! Met een prachtige wollen axminster traploper kunt u een compleet nieuwe sfeer creëren rondom uw trap.

Dankzij onze uitgebreide keuzemogelijkheden in kleur, van klassiek tot modern, kunnen wij uw trap volledig bekleden naar uw wensen. Het plaatsen van een traploper vereist vakmanschap, dus het is van groot belang dat een professional deze voor u installeert. Dit is ook essentieel voor de afwerking en de levensduur van de traploper.

Een bijkomend voordeel van een traploper is dat u deze naadloos kunt laten doorlopen als vloerbedekking op bijvoorbeeld de bovenverdieping, de zolderkamer, de hal of het portaal

Traploper Heemstede Haarlem
Traproedes en traploper leggen

Traproedes

De traproedes die gebruikt worden voor de montage en afwerking zijn volledig afgestemd op de huidige trends. Van nikkel tot brons, van messing tot aluminium, dik of dun, rond of driehoekig, vrijwel alles is mogelijk.

Traploper laten leggen

Bent u op zoek naar een nieuwe sfeer in uw entree en overweegt u een traploper? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Van den Broek in Heemstede, regio Haarlem, is gespecialiseerd in het leggen van traplopers en traproedes. De keuze van het materiaal, de kleur en de afwerking is van groot belang, daarom nemen wij graag de tijd om dit samen met u in de showroom te bespreken.

Vakmanschap

Het leggen van een traploper is een vak apart. Wat ons onderscheidt, is dat wij beschikken over ervaren stoffeerders die precies weten hoe het moet. Deze vakmensen zijn zeldzaam geworden, en het leggen van een traploper is inmiddels een ambacht op zich geworden. Onze traplopers worden met de hand ingenaaid en voorzien van kussentjes. Dit vereist geduld, precisie en een passie voor het vak. Wij maken van uw trap een waar kunstwerk.

Voor meer informatie over traplopers kunt u op “Meer informatie/Contact” klikken.