Gordijnen

Van den Broek Interieur: Uw bron voor prachtige gordijnen van Christian Fischbacher.

Bij Van den Broek Meubelen vindt u een van de grootste collecties gordijnen van Christian Fischbacher in Nederland. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een moderne of klassieke stijl, wij hebben een uitgebreide selectie gordijnstoffen met een uitstekende afwerking. Christian Fischbacher, een familiebedrijf met oog voor detail en topkwaliteit, staat al jarenlang bekend als een toonaangevend merk op het gebied van gordijnen en meubelstoffen.

Veel van onze gordijnstoffen zijn vervaardigd van Trevira CS, een materiaal dat uitblinkt in prachtige eigenschappen en geschikt is voor projecten. Deze stoffen zijn wasbaar, strijkvrij, kleurecht en vuurvertragend. Daarnaast heeft Christian Fischbacher een indrukwekkende collectie adembenemende zijden stoffen. Graag laten wij u deze prachtige exemplaren zien in onze showroom in Heemstede.

Bedsprei heemstede

Gordijnen en vitrages spelen een cruciale rol bij het creëren van een warme en sfeervolle ambiance in uw woonkamer. De keuze van stoffen en de manier van ophangen bepalen grotendeels de uitstraling van uw woning. U kunt kiezen voor moderne rails of juist een klassieke roede. Gordijnen kunnen zwevend of stotend worden opgehangen en kunnen worden afgewerkt met bijvoorbeeld een embrasse. Onze handgemaakte embrasses zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, en vormen een prachtige aanvulling op elk Christian Fischbacher gordijn.

Bij het kiezen van het juiste gordijn dat perfect aansluit bij uw smaak en interieur komt veel kijken. Daarom staan wij altijd klaar om u van deskundig advies te voorzien. In onze showroom laten wij u graag alle mogelijkheden zien!

Naast gordijnen bieden wij ook andere vormen van raamdecoratie en zonwering, zoals horizontale jaloezieën, rolgordijnen, plissé, Duette en Eclips. In ons assortiment van Van den Broek Meubelen in Heemstede, Noord-Holland, vindt u een breed scala aan raamdecoraties en zonwering. Klik hieronder voor meer informatie of om contact met ons op te nemen.