Gordijnen

Van den Broek Meubelen heeft een van de grootste collecties gordijnen van Christian Fischbacher in Nederland. U kunt kiezen van modern tot klassiek. Onze gordijnstoffen hebben een uitstekende afwerking. Christian Fischbacher is een familiebedrijf die staat voor oog voor detail en topkwaliteit stoffen. Christian Fischbacher is al jaren een toonaangevend bedrijf in zowel gordijnen als meubelstoffen.
Veel gordijn-kwaliteiten worden uitgevoerd in Trevira CS. Dit zijn project geschikte stoffen die grossieren in prachtige eigenschappen. Een Trevira CS stof is wasbaar, strijkvrij, kleurecht en vuurvertragend. Naast Trevira CS heeft Christian Fischbacher een bijzonder grote collectie adembenemende zijden stoffen. Graag laten wij u deze prachtige exemplaren zien in onze showroom in Heemstede.

Bedsprei heemstede

Gordijnen en vitrages

Gordijnen en vitrages zijn erg bepalend in een huiskamer en zorgen voor een warme en behaaglijke sfeer. Stoffen bepalen een groot deel van de uitstraling in uw woning. De manier van ophangen is tevens bepalend voor het uiteindelijke effect. Een gordijn of vitrage kan worden opgehangen met een moderne rails of juist een klassieke roede. Het gordijn kan zwevend of stotend opgehangen worden of afgewerkt worden met bijvoorbeeld een embrasse. Embrasses kunnen in verschillende maten en vele kleuren worden gemaakt. Zij worden met de hand gemaakt. Voor elk Christian Fischbacher gordijn is een mooi embrasse te verkrijgen.

Er komt een hoop kijken bij de keuze van een gordijn die helemaal past bij uw smaak en inrichting. Daarom staan wij altijd klaar om u van het juiste advies te voorzien. We helpen u dan ook graag in onze showroom om u alle mogelijkheden te laten zien!

Naast gordijnen kunt u andere raamdecoratie en zonwering vinden, zoals horizontale jaloezieën, rolgordijnen, plissé, Duette en Eclips. Wij hebben nog vele andere raamdecoraties in het zonwering assortiment van Van den Broek Meubelen in Heemstede, Noord-Holland klik hieronder op meer informatie/contact.