Gordijnen

Van den Broek Interieur: Uw Bestemming voor Schitterende Gordijnen van Fischbacher 1819

Stap binnen in de wereld van verfijnde gordijnen bij Van den Broek Meubelen, waar u een van de grootste collecties gordijnen van Fischbacher 1819 in Nederland ontdekt. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een moderne of klassieke stijl, wij bieden een uitgebreide selectie gordijnstoffen met een onberispelijke afwerking. Fischbacher 1819, als familiebedrijf met een scherp oog voor detail en compromisloze topkwaliteit, staat al jaren bekend als een toonaangevend merk op het gebied van gordijnen en meubelstoffen.

Bij Van den Broek Meubelen vindt u een scala aan gordijnstoffen vervaardigd van Trevira CS, een materiaal dat uitblinkt in prachtige eigenschappen en zeer geschikt is voor diverse projecten. Deze stoffen zijn wasbaar, strijkvrij, kleurecht en vuurvertragend, wat ze bijzonder geschikt maakt voor verschillende toepassingen. Daarnaast presenteert Fischbacher 1819 een indrukwekkende collectie adembenemende zijden stoffen die de luxe en elegantie naar een hoger niveau tillen. Graag nodigen wij u uit om deze prachtige exemplaren persoonlijk te ervaren in onze showroom in Heemstede.

Bij Van den Broek Meubelen streven we ernaar om uw keuze voor gordijnen een unieke en plezierige ervaring te maken. Ontdek de rijke diversiteit van Fischbacher 1819 gordijnen en laat ons deskundige team u begeleiden bij het vinden van de perfecte stof die voldoet aan uw esthetische en functionele behoeften. Uw droominterieur begint bij Van den Broek Meubelen!

Bedsprei heemstede

Gordijnen en Vitrages: Sfeerbepalend en Stijlvol

Gordijnen en vitrages spelen een cruciale rol bij het creëren van een warme en sfeervolle ambiance in uw woonkamer. De keuze van stoffen en de manier van ophangen bepalen grotendeels de uitstraling van uw woning. U heeft de vrijheid om te kiezen voor moderne rails of juist een klassieke roede. Gordijnen kunnen zwevend of stotend worden opgehangen en kunnen worden afgewerkt met bijvoorbeeld een embrasse. Onze handgemaakte embrasses zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, en vormen een prachtige aanvulling op elk Fischbacher 1819 gordijn.

Bij het kiezen van het juiste gordijn, dat perfect aansluit bij uw smaak en interieur, komt veel kijken. Daarom staan wij altijd klaar om u van deskundig advies te voorzien. In onze showroom in Heemstede laten wij u graag alle mogelijkheden zien!

Naast gordijnen bieden wij ook andere vormen van raamdecoratie en zonwering, zoals horizontale jaloezieën, rolgordijnen, plissé, Duette en Eclips. In ons assortiment bij Van den Broek Meubelen in Heemstede, Noord-Holland, vindt u een breed scala aan raamdecoraties en zonwering. Klik hieronder voor meer informatie of om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag om uw huis om te toveren tot een stijlvol en comfortabel thuis