Herstofferen

U heeft een meubel waar u aan gehecht bent maar toch komt er een moment dat uw bank of klassieke fauteuil wel weer eens een nieuw jasje mag. Dit kan verschillende redenen hebben:

  • U vindt de bekleding niet meer mooi.
  • De bekleding is versleten.
  • Vuil geworden bekleding.
  • De stof zit niet meer goed om de bank.

Dat is het moment om te overwegen om eventueel een nieuwe bank of fauteuil te kopen. Het kan zo zijn dat uw meubel erg bijzonder is. Dan is het herstofferen van uw meubel een perfecte oplossing. Het spaart het milieu en het kan wel 20 tot 30 % voordeliger zijn dan nieuw!

Meubelstoffering is een vak apart. Het herstofferen van een meubel is een ambachtelijk vak en het is daarom belangrijk dat u vertrouwen heeft in degene die het werk voor u doet. Onze meubelstoffeerderderij in Heemstede heeft jarenlange ervaring en werkt met de beste materialen. Uw meubel wordt met de grootste zorg behandeld.

Sierspijkers op stoel herstofferen
leer stoel bekleden

Hoe gaat zo’n meubelstoffering in zijn werk?

Om tot het beste resultaat te komen bij herstofferen kijken we naar alle details. Een voorbeeld hiervan is dat we kijken naar de kwaliteit van de rompen. Moet het houtwerk worden bijgewerkt. Is het zitcomfort nog naar wens. Dit inspecteren we allemaal. U zoekt samen met een van onze interieuradviseurs een prachtige stof uit. Wij plannen uw meubel in bij de meubelstoffeerderij zodra de stof binnen is, zodat u deze zo kort mogelijk kwijt bent.

Vanuit onze jarenlange expertise maken wij uw moderne stoel, klassieke fauteuil of retro bank weer als nieuw. U kunt weer comfortabel zitten en het geheel is weer in zijn oude glorie hersteld.

Voorbeelden van merken die wij herstofferen: Bench meubelen, Baan, Raanhuis Hofstede, Koekoek, Schuitema, Poltrona Frau, Muyleart, Giorgetti, Artifort, Duresta, Fendi, Knoll, Parker and farr, Kessels meubelen, Gedelux, Greeza, 3B meubelen, Leolux, Minotti, Mulleman meubelen, Flexform, Rolf Benz, Montis, De Sede, Gelderland, Molteni, Jori, Label,  etc.

En uiteraard zijn wij gespecialiseerd in klassieke herstofferingen.

Voor meer informatie over herstofferen klik op meer informatie/contact.