Dressoirs

Dressoirs zijn er in alle soorten en maten. Een tv dressoir is momenteel een populair product. Ze zijn te vinden in alle houtsoorten. De meest voorkomende houtsoorten zijn eikenhout, kersenhout, notenhout en mahoniehout. In deze tv dressoirs kunt u de meest moderne apparatuur kwijt. In klassieke dressoirs zijn hele exclusieve exemplaren te vinden. Zo hebben we Franse, kersen dressoirs die een hele antieke, exclusieve uitstraling hebben. Deze zijn vaak met de hand gepolitoerd en geven deze meubelen een uniek en exclusief karakter. Daarnaast zijn er hele eigentijds moderne strakke tv dressoirs. In een eigentijds dressoir kunt u fluisterlades vinden, die precies op maat zijn voor uw CD’s en DVD’s.

roomdivider-dressior-kersenhout
roomdivider-dressior-klassiek

TV dressoir op maat

Een tv dressoir kan geheel op maat van uw televisie gemaakt worden. Het scherm kan met een liftfunctie en een afstandsbediening in of buiten het zicht gezet worden. Om te voorkomen dat u de gehele tijd dat u naar uw tv kijkt ook naar uw apparatuur kijkt hebben wij tv dressoirs die werken met een oog waar elke afstandsbediening doorheen kan. Dit zorgt voor rust en een opgeruimde uitstraling in uw huiskamer. Wat tv dressoirs betreft is er heel veel maatwerk mogelijk.

Naast de dressoirs kunt u nog vele andere exclusieve meubelen vinden zoals een sidetable, haltafel, dressette of een meidenkast. Veel kan op maat worden gemaakt  tot prachtig geoutilleerde meubelen. U kunt bij ons terecht voor een eikenhouten, notenhouten of kersenhouten meubel, in alle houtsoorten en kleuren. Kortom bij ons in Heemstede bent u aan het juiste adres!

Voor meer informatie over Klassieke dressoirs in Heemstede, Haarlem, Noord-Holland klik dan op contact.