Koekoek meubelen herstofferen

Koekoek Meubelen

zijn vaak tijdloos. Toch komt er een moment dat uw bank of  fauteuil wel weer eens in een nieuw jasje mag. Dit omdat de bekleding niet meer van deze tijd is, goed gebruikt of versleten is  dan wel vuil is geworden of wat slobberig toont. Dat is het moment om te overwegen  een nieuwe bank of fauteuil te kopen of u Koekoek bank opnieuw te stofferen. Het is bekend dat dit merk in het verleden nooit heeft bezuizigd op kwaliteit . Daarom is het herstofferen van uw Koekoek meubel dan ook een mooie oplossing. en het spaart het milieu.dit alles kan wel 20 tot 30 % voordeliger zijn als nieuw ! Lees verder>>>

Meubelstoffering is een vak apart. Het herstofferen van een meubel is nog een ambachtelijk werk en het is daarom belangrijk dat u vertrouwen heeft in degene die het werk voor u doet. Onze meubelstoffeerderderij in Heemstede regio Haarlem heeft jarenlange ervaring en werkt met de beste materialen. Uw meubel wordt met de grootste zorg behandeld.

koekoek bank

Een koekoek bank stofferen is arbeidsintensief werk. Dit komt voornamelijk omdat geen enkele bank hetzelfde waardoor er sprake is van handwerk. Eerst wordt de oude stoffering van de bank gehaald. Hiervan worden nieuwe mallen gemaakt die vervolgens worden gebruikt om de nieuwe hoezen te stikken. Naast het stikken vinden er tijdens het proces nog andere werkzaamheden plaats zoals:

  • Het nakijken van de romp
  • Singels vervangen
  • Schuim vernieuwd

Het is belangrijk dat deze werkzaamheden met aandacht en vakmanschap worden uitgevoerd. Hierdoor kunt u weer jaren genieten van uw mooie koekoek bank.

Voor meer informatie over koekoek meubelen, Heemstede, Haarlem, Noord-Holland klik dan op contact. U kunt bij ons voor de deur op eigen parkeertrein  gratis parkeren.