Giorgetti meubelen herstofferen

Meubelen van Giorgetti zijn tijdloos. In onze ogen is Giorgetti één van de meest indrukwekkende design labels uit Italië, met een rijke historie aan uiterst stijlvolle ontwerpen. In onze showroom kunt u alle Giorgetti klassiekers rustig bekijken. Liever niet de deur uit? Via onze webwinkel kunt de Giorgetti fauteuils nu ook bestellen. Houd rekening met een gemiddelde levertijd van 2 a 3 maanden. Bent u al in het bezit van een Giorgetti Progetti fauteuil en wilt u de stoel laten herstofferen? Bestel dan hier uw nieuwe Giorgetti hoes. De originele Giorgetti hoezen zijn bij Van den Broek Interieur los verkrijgbaar en zitten als het ware als een soort ‘jasje’ om het binnenwerk heen. Dankzij deze originele Giorgetti hoezen is her stofferen niet nodig is. U kunt de nieuwe Giorgetti hoes er in de meest gevallen zelf omheen ritsen. En anders doen wij het in de showroom voor u. Met een nieuwe hoes kan uw Giorgetti Progetti dus weer jaren mee! Lees verder>>>

Giorgetti herstofferen

Meubelstoffering is een vak apart. Het herstofferen van een meubel is nog een ambachtelijk werk. Het is daarom belangrijk dat u vertrouwen heeft in degene die het werk voor u doet. De kwaliteit van onder meer het koudschuim kan enorm in kwaliteit variëren. Aangezien wij, net als met al onze producten, staan voor kwaliteit gebruiken we voor het herstofferen ook alleen maar het beste van het beste. Onze meubelstoffeerderderij in Heemstede regio Haarlem heeft jarenlange ervaring en werkt met de hoogste kwaliteit materialen. Uw meubel wordt met de grootste zorg behandeld. Dit zorgt voor het mooiste resultaat, die ook de tand des tijds prima kan weerstaan. Uw Giorgetti meubel is na een herstoffering dan ook echt weer als nieuw!

Voor meer informatie over Van den Broek klassieke meubelen, Heemstede, Haarlem, Noord-Holland klik dan op contact. U kunt bij ons voor de deur op eigen parkeertrein  gratis parkeren.