Raanhuis meubelen herstofferen

Raanhuis Meubelen zijn vaak tijdloos. Toch komt er een moment dat uw bank of  fauteuil wel weer eens een nieuw jasje mag. Dit omdat de bekleding niet meer van deze tijd is, goed gebruikt is of versleten, vuil geworden of wat slobberig wordt. Dat is het moment om te overwegen om eventueel een nieuwe bank of fauteuil te kopen of u Raanhuis bank te herstofferen. Het is bekend dat dit merk in het verleden nooit heeft bezuizigd op kwaliteit . Daarom is het herstofferen van uw Raanhuis meubel dan ook een mooie oplossing. en het spaart het milieu.dit alles kan wel 20 tot 30 % voordeliger zijn als nieuw ! Lees verder>>>

Meubelstoffering is een vak apart. Het herstofferen van een meubel is nog een ambachtelijk werk en het is daarom belangrijk dat u vertrouwen heeft in degene die het werk voor u doet. Onze meubelstoffeerderderij in Heemstede regio Haarlem heeft jarenlange ervaring en werkt met de beste materialen. Uw meubel wordt met de grootste zorg behandeld.

raanhuis herstofferen

Voor meer informatie over Van den Broek klassieke meubelen, Heemstede, Haarlem, Noord-Holland klik dan op contact. U kunt bij ons voor de deur op eigen parkeertrein  gratis parkeren.