Jori Meubelen

Jori Meubelen zijn vaak tijdloos. Toch komt er een moment dat uw bank of  fauteuil wel weer eens in een nieuw jasje mag. Dit omdat de bekleding niet meer van deze tijd is, goed gebruikt of versleten is, dan wel vuil is geworden of wat slobberig toont. Dat is het moment om te overwegen  een nieuwe bank of fauteuil te kopen of uw Jori bank opnieuw te stofferen. Het is bekend dat dit merk in het verleden nooit heeft bezuinigd op kwaliteit .Daarom is het herstofferen van uw Jori meubel dan ook een mooie oplossing en het spaart het milieu. Dit alles kan wel 20 tot 30 % voordeliger zijn dan nieuw ! Lees verder>>>

Meubelstoffering is een vak apart. Het herstofferen van een meubel is nog een ambachtelijk werk. Het is daarom belangrijk dat u vertrouwen heeft in degene die het werk voor u doet. De kwaliteit van onder meer het koudschuim kan enorm in kwaliteit variëren. Aangezien wij, net als met al onze producten, staan voor kwaliteit gebruiken we voor het herstofferen ook alleen maar het beste van het beste. Dit komt de duurzaamheid van uw meubel ten goede. Onze meubelstoffeerderderij in Heemstede regio Haarlem heeft jarenlange ervaring en werkt met de hoogste kwaliteit materialen. Uw meubel wordt met de grootste zorg behandeld. Dit zorgt voor het mooiste resultaat, die ook de tand des tijds prima kan weerstaan. Uw meubel is na een herstoffering dan ook echt weer als nieuw!

Voor meer informatie over het herstofferen van uw Jori meubelen bij Van den Broek meubelen, Heemstede, Haarlem, Noord-Holland klik dan op contact. U kunt bij ons voor de deur op eigen parkeertrein  gratis parkeren.