Accessoires

Als interieurspecialisten streven wij er naar accessoires te vinden die uw klassieke interieur naar een hoger niveau kunnen tillen en die met zorg en oog voor detail zijn vormgegeven. Deze accessoires, zoals fruitschalen, prachtige bonzen beelden, handbedrukte zijden sierkussens, windlichten, originele boekensteunen en klassieke spiegels kunnen op de juiste plek een heel verschil maken in de uitstraling van uw ruimte.Naast prachtige schilderijen vindt u beelden, windlichten, fraaigevormde lampen, handbewerkte spiegels en nog vele andere elementen die u aan zullen spreken en een verrijking van uw interieur kunnen zijn. Onze collectie is vaak uniek en wisselt elke paar maanden, zodat we u altijd weer kunnen verrassen met oogstrelende producten.Informatie over interieuradvies, in Heemstede regio Haarlem, aan huis kunt u vinden onder de link Interieuradvies.

Bronzen-beelden-beeldjes-beeldje-

Kunst

Vele kunstenaars zijn bij ons in de meubelen en accessoires vertegenwoordigd. Marjan Jaspers heeft echter een permanente tentoonstelling van haar schilderijen bij ons. Marjan Jaspers is een kunstenares die, nadat zij de Gerrit Rietveld Academie had afgerond, door de hele wereld heeft geëxposeerd met haar schilderijen.Het innigst verdiept zij zich in de geheimen van de natuur in haar bloemen en planten schilderijen. Deze schitterende schilderijen staan voor zichzelf, als mede als parabels van algemene levensprocessen. Dit karakteriseert Marjan Jaspers als kunstenares. Meer informatie en werken van haar kunt u ook vinden op www.marjanjaspers.nl

Voor meer informatie over Accessoires – Van den Broek Klassieke Meubelen of kunst in Heemstede,  Haarlem, Noord-Holland  klik op contact.