Sunway

SUNWAY het merk voor exclusieve raambekleding

In onze winkel in Heemstede hebben wij een grote collectie van SUNWAY. Dit zijn topcollecties en deze zijn zorgvuldig samengesteld. De collectie is van modern klassiek tot avant-gardistisch. SUNWAY staat voor kwaliteit en heeft de laatste trends, kleuren, materialen en techniek in de collectie zitten. Bij Van den Broek Meubelen in Heemstede, kunt u de gehele collectie van SUNWAY producten verkrijgen.
Wij hebben verschillende producten van SUNWAY: plissé, Duette, Parametre, jaloezieën, aluminium, hout, leder, washi, rolgordijnen, rolgordijnen Comfort XL, vouwgordijnen, paneelgordijnen, verticale jaloezieën en luxaflex. Alle collecties zijn functioneel én decoratief, met oog voor detail & design. Alle producten worden gemaakt van hoogwaardige materialen en stoffen. De producten zijn in vele kleuren en uitvoeringen leverbaar. Ieder product wordt op maat gemaakt in de uitvoering die u kiest. Daarnaast wordt er op alle SUNWAY producten twee jaar volledige garantie gegeven. Mochten er zich toch problemen voordoen, dan staat er een eigen servicedienst klaar om de problemen op korte termijn te verhelpen.

Luxaflex Heemstede

Licht en kleur

Een sfeervolle omgeving kan zorgen voor rust en nieuwe energie, inspiratie en beleving. Licht en kleur zijn elementen die sterk van invloed zijn op sfeer. SUNWAY exclusieve raambekleding laat u spelen met licht en kleur en kan aan iedere behoefte voldoen. Met de exclusieve raambekleding van Van den Broek kunt u uw eigen sfeer bepalen.

Wilt u meer informatie over onze collectie in plissé, Duette, Parametre, jaloezieën, aluminium, hout, leder, washi, rolgordijnen, rolgordijnen Comfort XL, vouwgordijnen, paneelgordijnen, verticale jaloezieën en luxaflex, komt u dan naar onze winkel in Heemstede of neem contact met ons op via onderstaande meer informatie/contact button.