Sunway

SUNWAY: Exclusieve Raambekleding voor Unieke Elegantie!

Stap binnen in de wereld van stijlvolle raambekleding bij Van den Broek Meubelen in Heemstede, waar onze uitgebreide SUNWAY-collectie wacht om uw interieur te verfraaien. Met zorg samengesteld en doordrenkt met de laatste trends op het gebied van kleuren, materialen en technieken, biedt SUNWAY een scala aan exclusieve mogelijkheden, van modern klassiek tot avant-gardistisch.

In onze showroom ontdekt u het complete spectrum van SUNWAY-producten, zorgvuldig geselecteerd om aan diverse smaken te voldoen. Of u nu op zoek bent naar plissé, Duette, Parametre, aluminium of houten jaloezieën, lederen bekleding, washi, rolgordijnen, rolgordijnen Comfort XL, vouwgordijnen, paneelgordijnen, verticale jaloezieën of luxaflex, bij Van den Broek Meubelen vindt u het allemaal.

Elk product uit de SUNWAY-collectie combineert functionaliteit met verfijnde decoratie, waarbij aandacht voor detail en design centraal staat. Vervaardigd uit hoogwaardige materialen en stoffen, zijn ze beschikbaar in een uitgebreid palet aan kleuren en uitvoeringen. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om elk product volledig op maat te laten maken, zodat het perfect aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren en interieur.

Bij SUNWAY streven we niet alleen naar stijl, maar ook naar gemoedsrust. Daarom bieden wij op al onze producten twee jaar volledige garantie. In het zeldzame geval van een probleem, staat onze eigen servicedienst klaar om snel en efficiënt te handelen. Kies voor SUNWAY raambekleding en geef uw interieur een exclusieve uitstraling waar u dagelijks van kunt genieten. Bij Van den Broek Meubelen maken we van uw raambekleding een ware blikvanger!

Luxaflex Heemstede

Speel met Licht en Kleur voor een Betoverende Sfeer!

Bij Van den Broek begrijpen we dat de juiste sfeer in een ruimte wordt bepaald door inspiratie, rust en nieuwe energie. En wat speelt hierbij een cruciale rol? Licht en kleur! Met onze exclusieve SUNWAY raambekleding bieden we u de mogelijkheid om moeiteloos te spelen met licht en kleur, en om aan al uw behoeften te voldoen. Creëer een unieke sfeer in uw leefomgeving met onze hoogwaardige raambekleding.

Of het nu gaat om plissé, Duette, Parametre, jaloezieën (aluminium en hout), leder, washi, rolgordijnen, rolgordijnen Comfort XL, vouwgordijnen, paneelgordijnen, verticale jaloezieën of luxaflex, wij hebben de perfecte oplossing voor al uw wensen. Breng gerust een bezoek aan onze winkel in Heemstede voor meer informatie, of neem contact met ons op via de onderstaande knop voor een persoonlijk advies. Ontdek hoe onze raambekleding uw interieur kan transformeren door te spelen met licht en kleur! Uw inspirerende en rustgevende omgeving wacht op u.