Banken

U vindt in onze uitgebreide showroom vele soorten klassieke banken, die elk weer gekenmerkt worden door een eigen zit. Zo vindt u Engelse klassieke banken, die gekenmerkt worden door een zachte, comfortabele zit, waarin u als het ware omarmt wordt. Daarnaast kunt u modellen vinden met een interieurvering. Een interieur verende bank kenmerkt zich door een hele stevige, wat actievere zit, die u op de juiste plaatsen steun biedt. Daarnaast zijn er nog modellen die veelal gevuld zijn met hoogwaardig koudschuim en deze kunt u vinden in allerlei hardheden en in combinatie met allerlei soorten rugkussens. Graag adviseren wij u welke zit voor u het beste is. Het uiteindelijke doel is dat u de bank als het ware past en dat die u als gegoten zit! Klassieke banken die u bij ons kunt vinden zijn altijd weer aan te passen met stoffen en kleuren om ook in een modern interieur goed tot zijn recht te komen.

Mulleman fauteuil

Merken

Wat klassieke meubelen, banken of bankstellen betreft kunt u bij ons de merken vinden die staan voor kwaliteit en duurzaamheid en bovenal stijl. U treft bij ons modellen van Bielefelder Werkstatten ook wel BW Meubels genoemd, Bench meubelen, Duresta en banken van Kessels meubelen. U kunt bij ons allerlei modellen vinden, zoals afgezet met hout, in stof of met leer, met zowel een moderne als een klassieke uitstraling. Voor ieder wat wils!

Herstofferen

Als u een bank of bankstel heeft waar u erg gehecht aan bent of die een apart model heeft, dan kunt u ook altijd overwegen om deze te herstofferen. Meer informatie over stoffering van moderne of klassieke banken kunt u vinden onder het kopje herstofferen .

Voor meer informatie overbanken of bankstellen in Heemstede,  Haarlem, Noord-Holland  klik op contact.