Eetkamerstoelen

Uitgebreid natafelen begint met een comfortabele eetkamerstoel . Bij Van den Broek meubelen vindt u een breed aanbod aan eetkamerstoelen van klassieke meubelen, eetkamerstoelen tot eetkamerfauteuils met of zonder gecapitonneerde rugleuning. U vindt iets dat bij u past in onze collectie, zowel als u van  modern en strak houdt of juist van romantisch en klassiek. Klassieke eetkamerstoelen zijn er in meerdere vormen. De echte klassieke stoel is veelal gemaakt van kersenhout, notenhout of eikenhout en heeft dit verwerkt in de rugleuning. Deze stoelen zijn tijdloos en komen chique over. De nieuwe klassieke  stoel heeft een klassieke vorm, maar is gemaakt met met het comfort en de ergonomie van nu, bijvoorbeeld met een verstelbare rugleuning en op wielen.

Klassieke-eetkamerstoel
eetkamerfauteuil-luca-
gecapitonneerd-stoel-eetkamer stoel

Klassieke eetkamerstoelen

De meeste klassieke eetkamerstoelen worden zowel met als zonder armleuningen geleverd. Veel modellen hebben in principe de functie als eetkamerstoel. Onze eetkamerstoelen worden ook vaak als comfortabele fauteuil ervaren. De bekledingsmogelijkheden zijn aan te passen en variëren van wollen, linnen, katoenen of synthetische stoffen tot prachtig handgepatineerde  leder. Bovendien zijn de poten leverbaar in verschillende houtsoorten waaronder eikenhout, kersenhout, notenhout en beukenhout of beitskleuren, zodat ze bij iedere eettafel passen.

Voor meer informatie over klassieke meubelen en eetkamerstoelen in Heemstede, Haarlem, Noord-Holland klik dan op contact.