Fauteuils

U bent bij Van den Broek Meubelen voor klassieke fauteuils altijd aan het juiste adres; van een klassieke oorfauteuil tot hoogwaardig design. Vele gerenommeerde merken kunt u vinden in onze 600 m2 grote toonzaal. Om er een paar voor u uit te lichten;

Giorgetti is een van de meest succesvolle internationale designlabels. Het geheim schuilt in de samenwerking van topontwerpers met de allerbeste meubelmakers van Italië. De ontwerpen zijn elegant en eigentijds en tegelijkertijd sober, zonder franje. Ze laten alle ruimte voor eigen invulling. Giorgetti richt zich op levensgenieters met goede smaak. Het is een lifestyle merk voor wereldburgers die zich graag omgeven met mooie ontwerpen en waardevolle materialen. Het nieuwste programma van Giorgetti is het Progetti programma. Deze stijlvolle fauteuils kenmerken zich stuk voor stuk door een uitstekend zitcomfort en een prachtige afwerking met sfeervolle houten details. Een groot deel van de Progetti serie kunt u vinden in onze showroom. En 1 ding hebben ze met elkaar gemeen; hoewel ze allemaal anders zitten, zitten ze allemaal uitstekend! U bent welkom om dit voor uzelf uit te komen testen.

Aleeya-Club-Grande
Raanhuis-meubelen
Giorgetti Progetti Wing Chair 63340

Klassieke fauteuils

Van den Broek Interieur heeft prachtige klassieke fauteuils geïnspireerd door de Art Deco periode. De combinatie van prachtig hout, aluminium en ebbenhouten details zorgen voor een uitstraling die kenmerkend is voor de Amsterdamse School stijl. Tiffany details sieren de modellen en overige meubels en benadrukken daarmee het hoogwaardige ambachtswerk, die u terugziet in de weergaloze uitstraling van al deze meubelen.

Van den Broek Meubelen werkt samen met fabrikanten zo als Kessels Meubelen, die zich onderscheiden door de hoge kwaliteit van afwerking en het gebruik van hele duurzame materialen. Enkel het beste materiaal wordt gebruikt in de modellen. Alle rompen van de klassieke fauteuils zijn volledig vervaardigd van massief beuken. De stoffering is van sublieme kwaliteit, de symmetrie in de stoffering en het naadloos aansluiten van de meest moeilijke patronen zijn kenmerkend voor producten die u kunt vinden bij Van den Broek te Heemstede.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden uit onze prachtige collectie. Daarnaast hebben wij ook vele soorten klassieke relaxstoelen en relaxfauteuils in de collectie. Graag laten wij u alle mogelijkheden zien en vooral voelen bij ons in de showroom.

Voor meer informatie over klassieke fauteuils in Heemstede, Haarlem, Noord-Holland klik dan op contact.