Tafels

eettafel-novembre-klapbladen
salontafel-novembre

Bij Van den Broek Klassieke Meubelen vindt u een uitgebreide collectie tafels, Of u nu komt voor kersenhouten , eikenhouten  of mahoniehouten of notenhouten tafels, bij ons kunt u vele kanten op. Het formaat van de klassieke tafel is een ander criterium. Maatwerk is altijd een optie. Of u nu een klassieke tafel zoekt van 80 x 80 cm of een groot formaat voor bijvoorbeeld een vergaderruimte. Wij vinden in onze assortiment aan klassieke tafels altijd wel iets wat voor uw situatie van toepassing is.

Naast eetkamertafels vindt u bij Van den Broek Meubelen ook vele klassieke salontafels en lampentafels. Een salontafel is een primair element in een woonkamer en kan zorgen voor verschillende uitstralingen. Een glazen salontafel zorgt voor licht en ruimte in de kamer. Een literatuur tafel is robuuster en kan voor een schitterende ambachtelijke houtuitstraling zorgen, die een kamer gezelligheid brengt. Zo kunnen wij u met onze jarenlange ervaring de juiste klassieke tafel voor uw wensen aanraden.

Klassieke tafels

De klassieke tafels zijn in verschillende sfeervolle stijlen te vinden. Een Italiaanse met marmer ingelegde tafel, een Franse salontafel, een Engelse drumtafel, al deze stijlen zijn terug te vinden bij Van den Broek klassieke Meubelen.

Tafels in Art Deco stijl kunt u ook bij ons vinden. Deze worden gekenmerkt door subtiele peren of ebbenhouten details, aluminium en een warme roodkleurige houtsoort, zoals bijvoorbeeld kersenhout. Deze combinatie van materialen, samen met het fantastische vakwerk zorgen voor klassieke tafels met allure.

Wilt u meer informatie over klassieke tafels in Heemstede, Haarlem, Noord-Holland klik dan op contact.