Verlichting

Lamp van Luniere
Lamp Ben Demmers

Verlichting is erg belangrijk voor de sfeer die u in uw kamer wilt creëren en daarnaast zijn mooie lampen niet altijd makkelijk te vinden. Wij zoeken en vinden onze collectie lampen dan ook van over de gehele wereld. De meest exclusieve ontwerpen van vooraanstaande kunstenaars vinden hun weg naar onze 600 m2 showroom in Heemstede, Noord-Holland.

Lampen kunnen vaak op maat gemaakt worden, dus of het nu een moderne LED verlichting betreft, een dubbele leeslamp, accessoires of een groot formaat klassieke kroonluchter, het is nagenoeg altijd mogelijk door onze nauwe samenwerking met ambachtslieden met een streven naar perfectie.

Lichtplan ontwerpen

Van den Broek klassieke Meubelen in Heemstede heeft een eigen visie op licht. Wij kunnen voor elke gewenste ruimte voor uw lampen en verlichting een lichtplan ontwerpen. Hiervoor nodigen wij u uit inspiratie voor verlichting op te doen in onze showroom. Vanaf het eerste moment dat u binnen komt bij Van den Broek Klassieke meubelen, voelt u zich geïnspireerd door onze uitgebreide collectie lampen. Smaakvol,  exclusief en vooruitstrevend.
Licht is én blijft een kwestie van Van den Broek . Bij deze  willen wij u enthousiasmeren om élke plek waar nu nog duisternis heerst, te hullen in licht. In het licht van Van den Broek …
Informatie over lichtplan aan huis kunt u vinden onder de link Interieuradvies

Lamp staand Ben Lemmers
Ben-demmers-lamp

Lampenkappen op maat

Wij maken lampenkappen in alle soorten en maten. Wij kunnen alle gewenste vormen en modellen lampenkappen voor u maken. De stoffen zijn van tijdloos klassiek tot eigentijds modern, ons aanbod is en zeer divers en exclusief. Ook is het bij ons mogelijk om uw oude lampenkap opnieuw te laten bekleden.

Voor meer informatie  over leeslamp, kroonluchter, verlichting, lampenkappen, Heemstede, Haarlem , Noord-Holland  klik op contact