Het geheim

Van den Broek Interieur Classique; door 3 eeuwen heen al het adres voor kwaliteit en betrouwbaarheid

Het geheim – Van den Broek Klassieke Meubelen-  is dat we  een echte familiezaak zijn. De zaak is al 4 generaties lang in de familie en heeft een goede reputatie in binnen- en buitenland. Een zaak zo betrouwbaar, dat er vele klanten die bij Van den Broek hebben gekocht niet meer anders willen. Wat maakt ons dan zo anders?

Op de eerste plaats stellen wij u als klant centraal. Elke bank en fauteuil, tafel of stoel kan op maat gemaakt worden. Alles kan aangepast worden; de diepte, de hoogte, de hardheid en de stoffering.

Natuurlijk hebben wij enkel de beste kwaliteit meubelen in huis. Aan elk detail van elk kwaliteitsmeubel is aandacht besteed. Dit zorgt er voor dat de klanten weten dat ze een betrouwbaar product in huis halen.

In de loop der tijd hebben wij mede daardoor een klantenkring opgebouwd die erg veel vertrouwen heeft in Van den Broek Meubelen uit Heemstede en er zijn vele klanten die zelf ook al verschillende generaties bij ons de meubelen halen. Dit zorgt er voor dat wij blijven staan voor de uitstraling en het niveau dat u van ons gewend bent. Uw vertrouwen is ons een hele hoop waard!

Daarnaast is niets te veel. Wij komen desgewenst bij u thuis om u optimaal van deskundig interieuradvies te voorzien. Het deskundige advies kunt ook krijgen in de vorm van een verlichtingsplan. Licht is erg bepalend om de sfeer in uw huis te creëren, die u voor ogen heeft. Ook een kleurenplan kunnen wij voor u maken. We leggen u uit wat kleuren doen in uw interieur, welke gordijnen, tapijten, meubelstoffen en lampenkappen goed bij elkaar combineren en er voor zorgen dat uw interieur een harmonieus geheel wordt. Dit geldt of u nu een moderne of een klassieke uitstraling beoogd.

Service staat hoog in het vaandel. Een zaak kan immers niet sinds 1880 al bestaan als de service niet optimaal is. Een klein voorbeeld hiervan is het bezorgen. Alles wordt op de juiste plaats gezet, oude spullen desgewenst afgevoerd en het afleveren is gratis.  

Voor meer informatie over interieur in  Heemstede,  Haarlem, Noord-Holland klik op contact.