Zakelijk

Interieurconcepten voor de zakelijke markt.

Naast het realiseren van prachtige interieurs bij particulieren thuis ontwikkelen wij ook complete interieurconcepten voor bijvoorbeeld kantoren, hotels en winkels. Dezelfde persoonlijke aandacht en advies combineren we met onze jarenlange ervaring in nationale én internationale projecten. Of het nu gaat om een compleet nieuw winkelconcept uitdenken of het leveren van het meubilair op een beursstand.

zakelijk interieur
zakelijk interieur

Van idee naar realisatie.

In de afgelopen jaren hebben wij voor verschillende grote nationale en internationale partijen gewerkt aan mooie en succesvolle projecten. Soms worden wij al in de idee fase gevraagd om aan te schuiven en mee te denken in een concept, soms ook werken wij samen met andere interieurarchitecten en leveren wij bijvoorbeeld de vloeren en meubels. Dus in welke fase uw project ook zit, nog in de conceptfase of er ligt al een kant en klaar plan en u zoekt een geschikte partner voor de realisatie. Van den Broek Zakelijk denkt én doet graag met u mee. Van den Broek  creëert persoonlijke interieurs.

Voor meer informatie over Interieurconcepten voor de zakelijke markt in Heemstede, Haarlem, Noord-Holland klik op contact.