Banz Bord

Met Banz Bord kiest u voor een origineel, op maat gemaakt, zwevend wandmeubel met tijdloos design. Daarbij geeft de volledig onzichtbare wijze van ophanging een enorme flexibiliteit die de creatieve inbreng van u als klant alle ruimte geeft. Het strakke, volkomen tijdloze design van haar wandmeubels maakt dat al decennia up-to-date is. In de loop der jaren zijn subtiele aanpassingen doorgevoerd, echter de ongekende kwaliteit, exclusiviteit en tijdloosheid van de wandmeubels zijn nooit veranderd

Al sinds de jaren ’70 staan de veelzijdige kasten volop in de belangstelling van de liefhebbers van oerdegelijke Nederlandse kwaliteit. De solide ladegeleiders, scharnieren en de uitgebreide mogelijkheden in maatwerk en kleurkeuze zijn voor velen een begrip. Bent u net als wij ook een fan?

Het strakke, volkomen tijdloze design van haar wandmeubels die allen in verstek gemaakt zijn, maakt dat Banz Bord al decennia up-to-date is. Uiteraard zijn in de loop der jaren kwaliteitsverbeteringen, uitbreidingsmogelijkheden en subtiele aanpassingen doorgevoerd, welke voor elke meubelfabrikant cruciaal zijn. Echter, de ongekende kwaliteit, exclusiviteit en tijdloosheid van de wandmeubels van Banz Bord zijn nooit veranderd.

Speakers kunnen geïntegreerd worden in uw kast. Hiervoor gebruikt ze hoge kwaliteit speakers van het Nederlandse merk Hepta. Wilt u kennis maken met de kasten van Banz Bord? Dan is een bezoek aan onze showroom zeker de moeite waard. Onze kastenexperts nemen graag uw wensen met u door. Voor design wandmeubels zoals de zwevende wandmeubels  zit u bij ons  altijd goed. Wat dacht u van het Alpha meubel, de Alpha Plus wandkast, de Bèta wandkast en de Cloud wandkast?

contact-tel
Voor meer informatie over Banz Bord in Heemstede, Haarlem, Noord-Holland  klik op contact.