Giorgetti Mobius Fauteuil – Ontworpen door Umberto Asnago

De Giorgetti Mobius fauteuil, ontworpen door Umberto Asnago, biedt een uiterst comfortabele zitervaring. Umberto Asnago, een gerenommeerde Italiaanse designer geboren in 1949, werd in 1968 onderdeel van Giorgetti en adviseerde het Research Center van het bedrijf. Dit leidde tot prachtige ontwerpen voor het merk, waaronder de opvallende Mobius lounge stoel met verfijnde afwerkingen.

De Mobius fauteuil is verkrijgbaar met zowel een lage als hoge rugleuning en kan worden bekleed met zadelleer en stof. Het vierpotige draaibare onderstel van de stoel is vervaardigd van hoogwaardig walnoot Camaletto hout. Ontdek het opvallende design van de Giorgetti Mobius en geniet van het ultieme comfort dat deze fauteuil biedt.

Een opvallend kenmerk van deze Giorgetti fauteuil is het heerlijk zachte hoofdkussen dat het comfort van de stoel versterkt. De lederen biezen kunnen in ton-sur-ton stijl worden afgestemd of juist in contrast met de hoogwaardige afneembare bekleding van het model.

Giorgetti Mobius Fauteuil – Specificaties:

  • Ontwerper: Umberto Asnago
  • Beschikbaar in hoge en lage rugleuning
  • Onderstel: Vierpotig draaibaar ontwerp van walnoot Camaletto hout
  • Bekleding: Zadelleer, stof of leer, met optie voor leren biezen in diverse kleurtinten of kettingsteekpatroon.

De  bekleding is volledig afneembaar. Voor meer informatie over Model  Giorgetti Mobius  in Heemstede,  Haarlem, Noord-Holland  klik op contact.