Giorgetti Mobius

De fauteuil Mobius, ontworpen door Umberto Asnago voor Giorgetti.

 

Met de Giorgett Mobius fauteuil creëerde Umberto Asnago (1949) een uiterst comfortabele stoel. In 1968 werd de Italiaanse designer onderdeel van Giorgetti waar hij advies gaf aan de directie van het Reseach Center, dit resulteerde in een aantal prachtige ontwerpen voor het gerenommeerde merk, zoals de Mobius lounge stoel met fijne afwerkingen.

Mobius is mogelijk met zowel een lage als hoge rug, bekleed met zadelleer en stof. Het vierpotige onderstel van de draaibare fauteuil is vervaardigd van walnoot Camaletto. Ontdek het opvallende design van de Giorgetti Mobius 

 

Een opvallend ontwerp, deze Giorgetti fauteuil, met een heerlijk zacht hoofdkussen dat het comfort van de stoel versterkt. Voorzien van lederen biezen die ton-sur-ton of in contrast kunnen worden afgestemd met de hoogwaardige afneembare stoffering van het model.

 

Mobius Armchair

Furniture, Seating, Armchairs
Architonic ID: 1265565
Ontwerper: Umberto Asnago

A series of armchairs with high and low back. The structure of the base is in walnut canaletto wood. The padding of the seat and back, in curved plywood and profiled steel, is in flexible multi-density polyurethane covered in fibre.
The upholstery can be in saddle leather, in fabric or leather with always a leather piping available in various colour shades, or in leather with chain stitch. For codes 62911, 63911, 63912, 63931 and 63932, a seat cushion is foreseen with fabric or leather upholstery.

 

De  bekleding is volledig afneembaar. Voor meer informatie over Model  Giorgetti Mobius  in Heemstede,  Haarlem, Noord-Holland  klik op contact.