Quasar lampen

Quasar is een Nederlandse verlichtingsfabrikant. Zowel de ontwerpen als de fabricage worden in eigen beheer gedaan. Quasar is een ambachtelijk bedrijf, alles wordt met de hand gemaakt. Hierdoor is maatwerk zeer makkelijk mogelijk. Het streven is om met de modernste technieken decoratieve verlichting armaturen te maken. De materialen die in de lampen worden toegepast zijn kwalitatief zeer hoogwaardig.

Nieuwe verlichting (lichtbronnen) worden op een spannende manier verwerkt, daardoor ontstaan er lampen met verrassende ontwerpen. De verlichtings armaturen van Quasar worden toegepast als er decoratieve lampen,verlichting wordt verlangd.

quasar hanglamp
quasar madonna
design lamp

Quasar werd een bekend merk in de verlichting wereld toen het zichzelf in 1992 introduceerde in Milaan. Toen Quasar werd opgericht sprong het in het oog doordat het al haar lampen creëerde  in ruw aluminium, gepolijst aluminium en brons. De keuze voor deze materialen zorgde voor een tijdloze indruk van de collectie lampen. De lampen hanglampen, tafellampen, armaturen van Quasar  worden gebruikt om zowel een moderne sfeer als een klassieke sfeer te creëren. In 1998 werd de collectie van Quasar uitgebreid door de introductie van een nieuwe designer: Jan Pauwels. In 1999 werd deze collectie internationaal geïntroduceerd wat internationaal ook gelijk de doorbraak van Quasar betekende. Quasar ging zich richten op een betere kwaliteit van de producten en sinds die tijd worden steeds weer nieuwe creatieve, inventieve en exclusieve armaturen geïntroduceerd. Bekende producten zijn Orkje en de Mira . Quasar lampen en verlichting, erkend het belang van duurzaam ondernemen. Ze erkend het belang van het milieu en richt een groot deel van haar onderzoek op nieuwe technieken die het milieu kunnen verbeteren. Hierbij wordt gericht op het besparen van energie, maar ook op het gebied van design worden verbeteringen geconstrueerd.

Voor meer informatie over QUASAR lampen,verlichting in Heemstede, Haarlem,  Noord-Holland  klik op contact.