Over ons

Van Den Broek Meubelen: Creëer een eigentijds interieur met onze stijlvolle meubelen! In onze 600m² showroom in Heemstede, Haarlem, Noord-Holland vindt u meubelen in diverse stijlen, van moderne ambachtelijke ontwerpen tot strakke en klassieke opties. Ontdek onze tijdloze meubelen die perfect passen bij uw persoonlijke smaak.

Ontdek de harmonie tussen klassiek en modern. Steeds vaker ziet u in woonmagazines de combinatie van klassieke meubelen met moderne, strakke stukken voor een warme en karaktervolle uitstraling in uw woonruimte. De details in onze klassieke meubelen geven uw woonkamer een persoonlijke touch.

Bij ons vindt u diverse varianten van klassieke meubelstukken, zoals banken, sofa’s, relaxstoelen en fauteuils, uitgerust met geavanceerde technologieën. Denk aan soepel werkende hoofd- en voetensteunen die naadloos geïntegreerd zijn. Bovendien passen we het meubilair aan op uw wensen, met aanpassingen in hoogte, diepte en stevigheid voor optimaal ergonomisch comfort.

Bench bank

Ontdek onze meubelen die vakmanschap en kwaliteit uitstralen! Bij Van Den Broek Meubelen worden onze meubels met zorg en precisie vervaardigd, met oog voor de moderne esthetiek. Handmatige kleurafwerking en bijzondere details, zoals pen- en gatverbindingen en zwaluwstaartverbindingen, geven onze meubelen een uniek karakter.

Onze meubelen zijn allemaal van Europese makelij en bieden gegarandeerde topkwaliteit, elegantie en een warme stijl die een perfecte aanvulling vormt voor moderne interieurs. Ontdek de finishing touch die jouw interieur compleet maakt bij Van Den Broek Meubelen!

Klik op ‘ contact‘ voor meer informatie over Van den Broek klassieke meubelen in Heemstede, Haarlem, Noord-H

U kunt bij ons voor de deur op eigen parkeertrein  gratis parkeren.