Over ons

Van Den Broek Meubelen: Ontketen een revolutie in je interieur met onze weergaloze meubelcollectie! Betreed onze indrukwekkende 750m² showroom in het bruisende Heemstede, Haarlem, Noord-Holland en laat je betoveren door een scala aan meubelstijlen. Van hedendaagse ambachtelijke ontwerpen tot strakke, tijdloze klassiekers; onze collectie biedt voor elk wat wils. Ontdek de tijdloze elegantie die naadloos aansluit bij jouw unieke smaak.

Duik in de perfecte balans tussen klassieke grandeur en eigentijdse flair. Steeds vaker prijkt de combinatie van klassieke meubelen met moderne, gestroomlijnde stukken in toonaangevende woonmagazines. Deze harmonie zorgt voor een warme en karaktervolle uitstraling in jouw leefruimte, waarbij de verfijnde details van onze klassieke meubelen een persoonlijke touch toevoegen.

Bij ons ontdek je een scala aan klassieke meubelstukken, zoals banken, sofa’s, relaxstoelen en fauteuils, voorzien van geavanceerde technologieën. Denk hierbij aan soepel werkende hoofd- en voetensteunen die naadloos zijn geïntegreerd. Bovendien passen wij het meubilair aan volgens jouw wensen, met aanpassingen in hoogte, diepte en stevigheid voor een ongeëvenaard ergonomisch comfort. Laat je leefruimte tot leven komen met de grandeur van Van Den Broek Meubelen!

Bench bank

Ontdek de prachtige meubelstukken die ambachtelijk vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit uitstralen! Bij Van Den Broek Meubelen worden onze meubels met uiterste zorg en precisie vervaardigd, met een scherp oog voor moderne esthetiek. Het gebruik van handmatige kleurafwerking en bijzondere details, zoals pen- en gatverbindingen en zwaluwstaartverbindingen, geeft elk meubelstuk een uniek en karaktervol tintje.

Al onze meubelen worden vervaardigd in Europa, waarbij we streven naar gegarandeerde topkwaliteit, elegantie en een warme stijl die perfect aansluit bij moderne interieurs. Ontdek de verfijnde details die jouw interieur compleet maken bij Van Den Broek Meubelen!

Klik op ‘ contact‘ voor meer informatie over Van den Broek klassieke meubelen in Heemstede, Haarlem, Noord-H

U kunt bij ons voor de deur op eigen parkeertrein  gratis parkeren.