Over ons

Bij Van den Broek meubelen bent u al sinds 1880 aan het juiste adres voor modern wonen in klassieke sfeer. Op 600 m2  toonzaal in Heemstede, Haarlem,Noord-Holland vindt u  meubelen in allerlei genres. Van ambachtelijk en strak tot uitgesproken klassieke meubelen. Klassieke meubelen die niet te onderscheiden zijn van antiek. De echte liefhebber kan bij ons zijn hart ophalen.

Klassiek is het nieuwe modern. U hoeft tegenwoordig geen woonmagazine open te slaan of u vindt uitgesproken klassieke meubelen gecombineerd staan met hele strakke moderne meubelen. Dit zorgt voor een warme, persoonlijke en karaktervolle uitstraling. Juist de details in de klassieke meubelen geven de huiskamer een persoonlijke identiteit.

Daarnaast zijn klassieke meubelen als banken, sofa’s, relaxstoelen en fauteuils steeds meer uitgevoerd met geavanceerde technieken. Hoofd- en voetensteunen zijn met soepel werkende systemen in het meubilair verwerkt

Bench bank
meubels
home

U vindt tevens luchtig ogende elektrisch verstelbare fauteuils op accu of met een draaivoet. Naast deze technische wonderen passen wij waar nodig het meubilair op u als klant aan. Zo kunnen we de hoogte, de diepte en de hardheid aanpassen aan wat voor u ergonomisch gezien het beste is.

Deze meubelen zijn vaak nog erg ambachtelijk gemaakt. De kleurafwerking wordt veelal met de hand gedaan en ook de details die zo kenmerkend voor klassieke meubelen zijn, zoals pen- en gatverbindingen en zwaluwstaartverbindingen, zijn details waar nog veel handwerk aan te pas komt.

Alle meubelen, die u bij ons kunt vinden, zijn van Europese makelij. Al deze meubelen staan voor top kwaliteit, klasse en een warme stijl, die ook in een modern interieur net zorgen voor het spreekwoordelijke puntje op de i.

Voor meer informatie over Van den Broek klassieke meubelen, Heemstede, Haarlem, Noord-Holland klik dan op contact. U kunt bij ons voor de deur op eigen parkeertrein  gratis parkeren.

Meer informatie / contact