Bench meubelen

BENCH vertaalt signalen uit haar omgeving in eigen designs en slaat daarbij een brug tussen vroeger en nu, tussen vakmanschap en industrieel concept. Het combineren van technische, visuele en functionele kwaliteit is de achterliggende filosofie. BENCH wil uw persoonlijke wensen omzetten in een uniek zitmeubel; alleen en speciaal voor u! Dit geldt voor zowel klassieke als moderne vormgeving. Het motto van de Amerikaanse ontwerper John Hutton met wie BENCH vele jaren samengewerkt heeft blijft gelden: “The design of a piece of furniture must be as durable as the construction, for it to become an antique of tomorrow, because antiques are an important form of recycling”.

Productie: uw wensen worden vertaald….
De mogelijkheden binnen onze “custom made” producten zijn groot. Daarom is het belangrijk dat wij u de vele mogelijkheden in comfort, afwerking enzovoort met u bespreken.

Munich-Chair
BENCH-meubelen
Aleeya-Club

Bench is zo uniek, omdat iedere houten romp in de eigen meubelmakerij wordt gemaakt. Dit zorgt er voor dat de modellen exclusief zijn en niet te evenaren!

Kwaliteitscontrole en overleg zijn constante factoren binnen het Bench productieproces. Bij veel klassieke fauteuils en stoelen worden vrij verende ruggen uit verenstaal gebruikt. Dat staal komt altijd in zijn vorm terug. De voorgevormde ruggen veren vrij en onafhankelijk van de romp, waardoor we zelfs bij een fijne belijning een zeer hoog comfort kunnen bereiken. Schuimen zijn niet zichtbaar; de hardheid bepaalt het comfort. De duurzaamheid van het kussen hangt samen met het soortelijk gewicht. Een meubel van Bench staat dus garant voor eindeloos zitplezier!

bench

Voor meer informatie over BENCH meubelen in Heemstede, Haarlem, Noord-Holland klik op contact.