Christian Fischbacher gordijnen

De 16-jarige Christian Fischbacher uit St. Peterzell, een bergdorpje in het Zwitserse Toggenburg, legde de basis voor zijn loopbaan en de toekomst van de onderneming. Dit was in 1819. Al zes generaties brengt Christian Fischbacher exclusieve textielcollecties op de markt. Micheal Fischbacher heeft het altijd als een grote kans en uitdaging beschouwd om deze onderneming te mogen leiden. De link tussen traditie en het hedendaagse is de uitdaging. Tijden van grote verandering creëren meer kansen. Christian Fischbacher is al generaties lang vernieuwend en past zich altijd aan de tijdgeest aan met geavanceerde technieken en materialen. Wat niet verandert is de passie voor stoffen en de motivatie om de beste kwaliteit en het beste ontwerp voor de consument te creëren.

gordijnen
overgordijnen
Christian Fischbacher gordijnen

Christian Fischbacher is misschien wel de meest exclusieve leverancier op de gordijnstoffen markt. De stoffen kenmerken zich door zeer exclusieve design, garens en weeftechnieken. Deze gordijnstoffen richten zich op die consument die alleen de allermooiste stoffen goed genoeg vinden. Van de kwalitatief allermooiste zijden gordijnen tot de fijnst geweven katoenen gordijnen, de collectie heeft het allemaal! Wanneer u de zijden stoffen voelt valt het u direct op dat dit zeer mooie dik geweven kwaliteiten zijn. Misschien is zo de collectie het duidelijkst te beschrijven, ‘Alleen de mooiste gordijnstoffen zijn goed genoeg!’.

Christian Fischbacher meubelstoffen worden veel gebruikt in de exclusievere interieurs, dit kan bij een consument zijn maar ook projecten zijn ingericht met Christian Fischbacher meubelstoffen. Omdat huizen en projecten vaak bestaan uit steen of dergelijke materialen is textiel voor de warmte of sfeer een graag geziene aanvulling. Ook het absorberen van geluid is een belangrijk kenmerk om gordijnen op te hangen. Een stenen muur, beton plafond, stenen vloer en dan gordijnen voor de sfeerverhogende factor. U, als consument, kunt uit legio stoffen kiezen, omdat de collectie uit zeer veel soorten en kleuren is opgebouwd.

Christian Fischbacher

Wilt u meer informatie over onze Christian Fischbacher collectie gordijnen, meubelstoffen in Heemstede,  Haarlem, Noord-Holland, klik dan op contact.