Freistil by Rolf Benz

Sinds 1964 creëert Rolf Benz plekken van verlangen. Het Duitse bedrijf, afkomstig uit Nagold, staat voor één visie: ‘zo flexibel en beweeglijk als de mens in zijn hoofd is, zo flexibel en beweeglijk moeten ook de meubels in zijn woonomgeving zijn’. Rolf Benz staat voor de vrijheid van mogelijkheden die op uiterst elegante wijze worden gerealiseerd. Een designmeubel dat functioneel moet zijn, gecombineerd met de hoogste kwaliteit en luxe die Rolf Benz te bieden heeft.

Rolf Benz is hét designmerk en behoort tot de internationale top van de meubelmarkt. De strakke vormgeving en de vele mogelijkheden maken het meubel passend voor in ieder interieur en woonruimte.

Freistil ‘Vrijheid in stijl’, leven en denken vertaalt zich naar de nieuwe meubellijn van Rolf Benz. Freistil banken, eettafels, stoelen en bijzettafels voor eigenzinnige mensen. Alle Freistil Design Meubelen zijn leverbaar in uiteenlopende kleuren en bekledingen. Vrijheid van denken en leven. Geen hokjes, geen stempels. Dat zijn de Freistil design meubelen van Rolf Benz.

freistil 132

Het Yonoh-designteam, dat freistil 132 heeft ontworpen, werkt in Valencia. In dezelfde stad in het oosten van Spanje als architect Santiago Calatrava, die beroemd is vanwege zijn amorfe futuristische gebouwen. Het lijkt of de vormentaal van deze architect fantasierijk is doorontwikkeld in de nieuwe bank freistil 132. De plastische lijnvoering doet kenners ook denken aan art nouveau. Voor die inspiratie moeten we nog eens zo’n 100 jaar terug in de tijd. U vindt er meer over in boeken over designgeschiedenis, die u lekker op de freistil 132 kunt lezen.

Freistil 134

Neerploffen. Ontspannen. Genieten. Met de nieuwe sofa freistil 134 ontdekt u het genot van pure ontspanning. Door de diepe zitting en de enorm zachte kussens kunt u niets anders dan lekker luieren. Toch komt u op deze sofa zeker niet over als een luilak, want de sofa ziet er ondanks de gemoedelijkheid altijd opgeruimd uit. Als er dan toch iemand is die per se ergonomisch correct met rechte rug wil zitten, dan kan dat natuurlijk ook, namelijk met behulp van de rugplaat die ook als dienblad of met kussen als hoofdsteun kan worden gebruikt. Daarvoor moet de plaat echter wel met minimale inspanning omhoog worden getrokken en dat is – oooh, gaap – veel te inspannend als u maar één ding voor ogen hebt: lekker languit liggen.

Er zijn veel antwoorden op de vraag wat luxe is. Nu is er een geheel nieuw antwoord: Luxe is zacht. Dergelijke gedachten flitsen door uw hoofd zodra u plaatsneemt op de freistil by Rolf Benz 166. Wanneer je geniet van datgene wat reclamefolders graag ‘zitcomfort’ noemen. Wanneer je dus liever zit. En zit. En zit, in plaats van op te staan. Ach, soms kan het leven zo heerlijk zacht zijn!

Freistil by Rolf Benz houdt in dat er geen vaste regels worden gevolgd. Ontdek de grote vrijheid in vormgeving met producten die leverbaar zijn in uiteenlopende bekledingen. Bovendien nemen wij Freigeister aan de hand op zoek naar het geluk en inspireren ze ook met deze lectuur.
Een blik in onze gedrukte wereld is de moeite waard.

Indien u meer informatie wenst over Friestil By Rolf Benz in Heemstede, Haarlem, Noord-Holland klik dan op contact.